LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca în Neamț

Cele mai potrivite locații pentru a găsi locuri de munca în județul Neamț, anunțate pe internet în cadrul unor site-uri independente, sunt:

Oferte de munca din paginile web ale companiilor (25)

Piața de muncă din Neamț este bine reprezentată pe niternet prin numeroase pagini web care conțin anunțuri cu locuri de muncă, joburi, posturi vacante etc.Navigare printre joburi:  1  |
Indexat: 2011-11-25
LIDL
Natura ofertei: Șef Vânzări Indicele de credibilitate
Compania LIDL angajează un Șef Vânzări Piatra Neamț. Se oferă pachet salarial peste medie și cursuri de formare profesională.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Piatra Neamț Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
UPC Romania
Natura ofertei: Agent Vanzari Indicele de credibilitate

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala, angajeaza Agent Vanzari.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Roman Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-27
Meli Melo
Natura ofertei: Consultant Vanzari Indicele de credibilitate
Meli Melo - Paris, cunoscuta retea nationala de magazine cu capital francez, ce comercializeaza bijuterii fantezie si accesorii, angajeaza Consultant Vanzari.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Piatra Neamț Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-27
Provident Financial
Natura ofertei: Reprezentant Provident Indicele de credibilitate
Provident Financial, lider international in furnizarea de credite de consum, cu o traditie de peste 125 de ani si aproximativ patru milioane de clienti in toata lumea, firma cotata la Bursa din Londra din anul 1962 si una dintre cele mai performante 125 de companii din Marea Britanie, angajeaza Reprezentant Provident.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: nespecificat Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-06
Pegas Sisteme de Management
Natura ofertei: Director Regional de Vanzari Indicele de credibilitate
Pegas Sisteme de Management, companie specializata in consultanta de management cu sediul in Targu Mures, angajeaza Director Regional de Vanzari.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Piatra Neamț Viziteaza pagina »
Navigare printre joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
17
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Neamt, joburi din Neamt, posturi vacante din Neamt, oportunitati de angajare, best e jobs Neamt, locuri de munca in Neamt