LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca în Mureș

Cele mai potrivite locații pentru a găsi locuri de munca în județul Mureș, anunțate pe internet în cadrul unor site-uri independente, sunt:

  • Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă celor interesați informații despre câteva sute de locuri de muncă din județ.
  • Mureș Info - este un portal foarte interesant, destinat mureșenilor. Secțiunea de "locuri de muncă" are la bază oferta AJOFM, dar fiecare job se bucură de o descriere substanțială, care vă scutește de contactarea agenției.
  • MureșOnLine - încă un portal mureșean care aduce detalii despre oferta AJOFM. Joburile sunt prezentate ca într-un site de recrutare obișnuit, de tip Bestjobs / Ejobs / MyJob.

Oferte de munca din paginile web ale companiilor (35)

Numeroase companii pun la dispoziția celor interesați o pagină de carieră, resurse umane, locuri de muncă, joburi șamd. În cele ce urmează am selectat nu numai paginile care fac referire directă la posturi disponibile în județul Mureș, ci și la cele care ar putea fi interesante și pentru cineva care locuiește în acest județ.Navigare printre joburi:  1  |
Indexat: 2012-01-26
Banca Comercială Română
Natura ofertei: Consilier clienți microîntreprinderi Indicele de credibilitate
Banca Comercială Română angajează în cadrul Unității retail tip B Reghin un Consilier clienți microîntreprinderi.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Reghin Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-12-08
IPSO
Natura ofertei: Tehnician Service Utilaje Agricole Indicele de credibilitate
IPSO, companie de distribuție și mentenanță pentru Renault Trucks, John Deere, Kuhn și Manitou, angajează un Tehnician Service Utilaje Agricole pentru zona Târgu-Mureș, posesor al unui carnet de conducere de categoria B și vorbitor al limbii engleze de nivel mediu.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Târgu Mureș Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-06-27
Provident Financial
Natura ofertei: Reprezentant Provident Indicele de credibilitate
Provident Financial, lider internațional în furnizarea de credite de consum, cu o tradiție de peste 125 de ani, caută reprezentanți pentru acordarea de împrumuturi. Alătură-te echipei noastre și ai doar de câștigat! Bani săptămânal, program flexibil, cursuri gratuite!
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: nespecificat Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-06
Pegas Sisteme de Management
Natura ofertei: Sef de Proiect Finantari Indicele de credibilitate
Pegas Sisteme de Management, companie specializata in consultanta de management cu sediul in Targu Mures, angajeaza Sef de Proiect Finantari.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Târgu Mureș Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-06
Pegas Sisteme de Management
Natura ofertei: Consultant Finantari Indicele de credibilitate
Pegas Sisteme de Management, companie specializata in consultanta de management cu sediul in Targu Mures, angajeaza Consultant Finantari.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Târgu Mureș Viziteaza pagina »
Navigare printre joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
13
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Mures, joburi din Mures, posturi vacante din Mures, oportunitati de angajare, best e jobs Mures, locuri de munca in Mures