LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca în Maramureș

Cele mai potrivite locații pentru a găsi locuri de munca în județul Maramureș, anunțate pe internet în cadrul unor site-uri independente, sunt:

Oferte de munca din paginile web ale companiilor (27)

Numeroase companii pun la dispoziția celor interesați o pagină de carieră, resurse umane, locuri de muncă șamd. În cele ce urmează am selectat nu numai paginile care fac referire directă la posturi disponibile în județul Maramureș, ci și la cele care ar putea fi interesante și pentru cineva care locuiește în acest județ.Navigare printre joburi:  1  |
Indexat: 2009-02-04
UPC Romania
Natura ofertei: Agent Vanzari Indicele de credibilitate

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala, angajeaza Agent Vanzari.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Sighetu Marmației Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
UPC Romania
Natura ofertei: Reprezentant Vanzari Business Indicele de credibilitate

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala, angajeaza Reprezentant Vanzari Business.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Baia Mare Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-02
Expand Health
Natura ofertei: Reprezentant Medical Indicele de credibilitate
Expand Health, companie multinationala de consultanta in management si marketing farmaceutic, prezenta in Romania din 1999, angajeaza Reprezentant Medical.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: nespecificat Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-27
Provident Financial
Natura ofertei: Reprezentant Provident Indicele de credibilitate
Provident Financial, lider international in furnizarea de credite de consum, cu o traditie de peste 125 de ani si aproximativ patru milioane de clienti in toata lumea, firma cotata la Bursa din Londra din anul 1962 si una dintre cele mai performante 125 de companii din Marea Britanie, angajeaza Reprezentant Provident.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: nespecificat Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-21
Procter & Gamble
Natura ofertei: Key Account Manager Indicele de credibilitate
Procter & Gamble angajeaza Key Account Manager.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: Baia Mare Viziteaza pagina »
Navigare printre joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
13
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Baia Mare, joburi din Baia Mare, posturi vacante din Baia Mare, oportunitati de angajare, best e jobs Baia Mare, locuri de munca in Baia Mare