LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca in Bucuresti

În cazul Bucurestiului, selectia celor mai importante site-uri din perspectiva cuiva care cauta un job este foarte dificila, drept pentru care s-a acordat atentie numai celor care propun cel putin 500 de joburi:

  • Bestjobs.ro - Bucuresti - cu o oferta impresionanta de circa 2500 de joburi active, Bestjobs reprezinta la ora actuala pentru bucuresteni cel mai important site de tip "banca de CV-uri".
  • Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca propune bucurestenilor în jur de 1500 de joburi, din domenii foarte variate. Contactati sau vizitati agentia la sediul din str. Spataru Preda nr. 12 pentru amanunte legate de joburile anuntate pe site.
  • Ejobs.ro - Bucuresti - Ejobs contine, de asemenea, o oferta impresionanta de peste 1000 de anunturi.
  • Job.ro - Bucuresti - mai putin important decât celelalte banci de CV-uri, dar deloc neglijabil. Fiind singurul site major care ofera posibilitatea postarii gratuite a anunturilor de angajare, pe Job.ro se publica în general alte anunturi decât cele publicate pe Bestjobs sau Ejobs.
Vă aflați în București »

Oferte de munca din domeniul Calculatoare / IT (138)

Ingineri Hardware, rețelistică, depanatori de calculatoare.Joburi:  1  |
Indexat: 2012-01-04
ORACLE
Natura ofertei: Business Intelligence Analyst Indicele de credibilitate
Oracle angajează în București, pentru o perioadă determinată (6 luni), un Business Intelligence Analyst în cadrul departamentului său de Information Technology.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2012-01-04
Temenos
Natura ofertei: SharePoint Developer Indicele de credibilitate
Temenos Group AG, provider internațional de sisteme de software bancar, angajează în București un SharePoint Developer. Se oferă salariu atractiv, bonuri de masă, asigurare medicală și bonusuri pe măsura performanțelor.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2012-01-04
Temenos
Natura ofertei: Technical Consultant Indicele de credibilitate
Temenos Group AG, provider internațional de sisteme de software bancar, angajează în București un Technical Consultant. Se oferă salariu atractiv, bonuri de masă, asigurare medicală și bonusuri pe măsura performanțelor.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-11-25
ADOBE
Natura ofertei: IT Site Support Engineer - IT Site Operations Indicele de credibilitate
Adobe angajează un IT Site Support Engineer - IT Site Operations. Se oferă pachet salarial competitiv, asigurare medicală și reduceri la achiziționarea produselor companiei.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-11-24
Microsoft
Natura ofertei: Dynamics CRM Sup Eng-German Indicele de credibilitate
Microsoft angajează în București, în cadrul diviziei Global Technical Support Centre (GTSC) un Dynamics CRM Sup Eng-German. Se oferă pachet salarial atractiv, bonuri de masă, asigurare medicală, telefon și laptop de serviciu.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: București Viziteaza pagina »
Joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
14
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Bucuresti, joburi din Bucuresti, posturi vacante din Bucuresti, oportunitati de angajare, best e jobs Bucuresti, locuri de munca in Bucuresti