LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca în Suceava

Cele mai potrivite locații pentru a găsi locuri de munca în județul Suceava, anunțate pe internet în cadrul unor site-uri independente, sunt:

  • Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă - în comparație cu alte județe, nu impresionează. Rămâne totuși sursa nr. 1 de informații prvitoare la joburile disponibile în județ.
  • Bestjobs.ro - oferte pentru Suceava - după numărul de oferte adresate sucevenilor, este site-ul cel mai important de pe piața "băncilor de CV-uri". Conține câteva zeci de anunțuri, inclusiv pentru alte câteva localități din județ.
  • Ejobs - oferte pentru Suceava - de asemenea, și Ejobs este un site care are ceva de spus sucevenilor, deși anunțurile sunt mai puține comparativ cu Bestjobs.

Oferte de munca din paginile web ale companiilor (43)

Numeroase companii pun la dispoziția celor interesați o pagină de carieră, resurse umane, locuri de muncă șamd. În cele ce urmează am selectat nu numai paginile care fac referire directă la posturi disponibile în județul Suceava, ci și la cele care ar putea fi interesante și pentru cineva care locuiește în acest județ.Navigare printre joburi:  1  |
Indexat: 2012-01-26
NextGen Communications
Natura ofertei: Agent vânzări B2B Indicele de credibilitate
NextGen Communications, furnizor de servicii de Internet prin fibră optică, televiziune prin cablu coaxial și telefonie fixă VoIP, angajează în Rădăuți  un Agent vânzări B2B. Se oferă pachet salarial atractiv și comision din vânzările directe.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Rădăuți Viziteaza pagina »
Indexat: 2012-01-06
TEHNOACTIV
Natura ofertei: Responsabil tehnic comercial Indicele de credibilitate
Tehnoactiv angajează în cadrul filialei sale din Suceava un Responsabil tehnic comercial.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Suceava Viziteaza pagina »
Indexat: 2012-01-06
Hermes Pharma
Natura ofertei: Farmacist Indicele de credibilitate
Hermes Pharma, dețănătorul lanțului de farmacii City Pharma, angajează în Suceava un farmacist. Se oferă pachet salarial motivant.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Suceava Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-11-25
LIDL
Natura ofertei: Șef Vânzări Indicele de credibilitate
Compania LIDL angajează un Șef Vânzări Piatra Suceava. Se oferă pachet salarial peste medie și cursuri de formare profesională.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Suceava Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
UPC Romania
Natura ofertei: Agent Vanzari Indicele de credibilitate

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala, angajeaza Agent Vanzari.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Suceava Viziteaza pagina »
Navigare printre joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
22
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Suceava, joburi din Suceava, posturi vacante din Suceava, oportunitati de angajare, best e jobs Suceava, locuri de munca in Suceava