LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca în Sibiu

Cele mai potrivite locații pentru a găsi locuri de muncă în județul Sibiu, anunțate pe internet în cadrul unor site-uri independente, sunt:

Oferte de munca din paginile web ale companiilor (53)

Numeroase companii pun la dispoziția celor interesați o pagină de carieră, joburi, resurse umane, locuri de muncă șamd. În cele ce urmează am selectat nu numai paginile care fac referire directă la posturi disponibile în județul Sibiu, ci și la cele care ar putea fi interesante și pentru cineva care locuiește în acest județ.Navigare printre joburi:  1  |
Indexat: 2012-01-26
NextGen Communications
Natura ofertei: Agent vânzări B2B Indicele de credibilitate
NextGen Communications, furnizor de servicii de Internet prin fibră optică, televiziune prin cablu coaxial și telefonie fixă VoIP, angajează în Sibiu un Agent vânzări B2B. Se oferă pachet salarial atractiv și comision din vânzările directe.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Sibiu Viziteaza pagina »
Indexat: 2012-01-04
ADM Farm
Natura ofertei: Reprezentant vânzări zona Sibiu Indicele de credibilitate
ADM Farm angajează un Reprezentant vânzări zona Sibiu, absolvent de studii superioare cu experiență în vânzări în domeniul farmaceutic (cunoașterea pieței farmaciilor din Sibiu constituie un avantaj).
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Sibiu Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-11-18
Siemens România
Natura ofertei: Location Manager SIMEA Sibiu Indicele de credibilitate
Siemens  România angajează un Location Manager SIMEA Sibiu.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: Sibiu Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-06-27
Provident Financial
Natura ofertei: Reprezentant Provident Indicele de credibilitate
Provident Financial, lider internațional în furnizarea de credite de consum, cu o tradiție de peste 125 de ani, caută reprezentanți pentru acordarea de împrumuturi. Alătură-te echipei noastre și ai doar de câștigat! Bani săptămânal, program flexibil, cursuri gratuite!
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: nespecificat Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
UPC Romania
Natura ofertei: Manager Regional Vanzari Indicele de credibilitate

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala, angajeaza Manager Regional Vanzari.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Sibiu Viziteaza pagina »
Navigare printre joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
14
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Sibiu, joburi din Sibiu, posturi vacante din Sibiu, oportunitati de angajare, best e jobs Sibiu, locuri de munca in Sibiu