LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca in Bucuresti

În cazul Bucurestiului, selectia celor mai importante site-uri din perspectiva cuiva care cauta un job este foarte dificila, drept pentru care s-a acordat atentie numai celor care propun cel putin 500 de joburi:

  • Bestjobs.ro - Bucuresti - cu o oferta impresionanta de circa 2500 de joburi active, Bestjobs reprezinta la ora actuala pentru bucuresteni cel mai important site de tip "banca de CV-uri".
  • Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca propune bucurestenilor în jur de 1500 de joburi, din domenii foarte variate. Contactati sau vizitati agentia la sediul din str. Spataru Preda nr. 12 pentru amanunte legate de joburile anuntate pe site.
  • Ejobs.ro - Bucuresti - Ejobs contine, de asemenea, o oferta impresionanta de peste 1000 de anunturi.
  • Job.ro - Bucuresti - mai putin important decât celelalte banci de CV-uri, dar deloc neglijabil. Fiind singurul site major care ofera posibilitatea postarii gratuite a anunturilor de angajare, pe Job.ro se publica în general alte anunturi decât cele publicate pe Bestjobs sau Ejobs.
Vă aflați în București »

Oferte de munca: munci calificate (47)

Diverse joburi calificate.Joburi:  1  |
Indexat: 2011-12-08
CHANCE
Natura ofertei: Conducător auto categoria C Indicele de credibilitate
Chance, companie ce desfășoară activități de comerț cu bunuri de larg consum, angajează în București, la punctul său de lucru din Sectorul 2, Str. Andronache 41, un Conducător auto categoria C, atestat transport marfă, cu o experiență de cel puțin trei ani în domeniu.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-10-10
TeamNet Internationa
Natura ofertei: Șofer Indicele de credibilitate
TeamNet International, companie de dezvoltare de software, membră a grupului ASESOFT, angajează un șofer.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
UPC Romania
Natura ofertei: Consilier Suport Tehnic B2B Indicele de credibilitate

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala, angajeaza Consilier Suport Tehnic B2B.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
RCS-RDS
Natura ofertei: Electrician Tehnician Indicele de credibilitate

RCS & RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de televiziune prin cablu de pe piata esteuropeana de serviciile caruia beneficiaza peste 1 200 000 de utilizatori din România, Slovacia si Ungaria, angajeaza Electrician Tehnician.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
RCS-RDS
Natura ofertei: Operator Retele de Telecomunicatii Indicele de credibilitate

RCS & RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de televiziune prin cablu de pe piata esteuropeana de serviciile caruia beneficiaza peste 1 200 000 de utilizatori din România, Slovacia si Ungaria, angajeaza Operator Retele de Telecomunicatii.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
3
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Bucuresti, joburi din Bucuresti, posturi vacante din Bucuresti, oportunitati de angajare, best e jobs Bucuresti, locuri de munca in Bucuresti