LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca in Bucuresti

În cazul Bucurestiului, selectia celor mai importante site-uri din perspectiva cuiva care cauta un job este foarte dificila, drept pentru care s-a acordat atentie numai celor care propun cel putin 500 de joburi:

  • Bestjobs.ro - Bucuresti - cu o oferta impresionanta de circa 2500 de joburi active, Bestjobs reprezinta la ora actuala pentru bucuresteni cel mai important site de tip "banca de CV-uri".
  • Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca propune bucurestenilor în jur de 1500 de joburi, din domenii foarte variate. Contactati sau vizitati agentia la sediul din str. Spataru Preda nr. 12 pentru amanunte legate de joburile anuntate pe site.
  • Ejobs.ro - Bucuresti - Ejobs contine, de asemenea, o oferta impresionanta de peste 1000 de anunturi.
  • Job.ro - Bucuresti - mai putin important decât celelalte banci de CV-uri, dar deloc neglijabil. Fiind singurul site major care ofera posibilitatea postarii gratuite a anunturilor de angajare, pe Job.ro se publica în general alte anunturi decât cele publicate pe Bestjobs sau Ejobs.
Vă aflați în București »

Oferte de munca pentru Ingineri (72)

Ingineri, dar nu de calculatoare.Joburi:  1  |
Indexat: 2011-11-18
Siemens Romania
Natura ofertei: Sales Engineer Energy Indicele de credibilitate
Siemens România angajează pentru sediul său din București un Sales Engineer Energy cu experiență de cel puțin cinci în domeniu.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-10-12
ICME ECAB
Natura ofertei: Inginer Automatizări Indicele de credibilitate
ICME ECAB, companie privată membră a Grupului Industrial multinațional VIOHALCO, care produce și comercializează cabluri electrice, angajează în București un Inginer Automatizări, vorbitor al limbii engleze. Se oferă salariu atractiv și bonusuri de sărbători.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-10-12
ICME ECAB
Natura ofertei: Inginer Mentenanță Indicele de credibilitate
ICME ECAB, companie privată membră a Grupului Industrial multinațional VIOHALCO, care produce și comercializează cabluri electrice, angajează în București un Inginer Mentenanță, vorbitor al limbii engleze. Se oferă salariu atractiv și prime de sărbători.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-10-12
ICME ECAB
Natura ofertei: Environmental Engineer Indicele de credibilitate
ICME ECAB, companie privată membră a Grupului Industrial multinațional VIOHALCO, care produce și comercializează cabluri electrice, angajează în București un Environmental Engineer, vorbitor al limbii engleze. Se oferă salariu atractiv și tichete de masă.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: București Viziteaza pagina »
Indexat: 2011-10-10
Siemens Romania
Natura ofertei: Tendering Engineer Indicele de credibilitate
Siemens Romania angajează pentru sediul său din București un Tendering Engineer, inginer licențiat al unei facultăți de Energetică sau Electrotehnică, bun vorbitor al limbii engleze (cunoașterea limbii germane constituie un avantaj), cu cel puțin cinci ani de experiență în domeniul energetic. Candidații trebuie să fie dispuși să călătorească în țară și străinătate și să lucreze program prelungit.
Limba anunțului / site-ului: Engleză
Orașul: București Viziteaza pagina »
Joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
4
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Bucuresti, joburi din Bucuresti, posturi vacante din Bucuresti, oportunitati de angajare, best e jobs Bucuresti, locuri de munca in Bucuresti