LOCURI DE MUNCA TOP 10 COMPANII FAQ ANUNTURI GRATUITE ADAUGĂ UN SITE
Recomandari 1001: Anunturi

Locuri de munca in Bistrița - Năsăud

Cele mai potrivite locații pentru a găsi locuri de munca în județul Bistrița - Năsăud, anunțate pe internet în cadrul unor site-uri independente, sunt:

Oferte de munca din paginile web ale companiilor (24)

Bistrița nu oferă un peisaj prea bogat. Puține companii locale dispun de o pagină de carieră, resurse umane, locuri de munca, joburi, angajari șamd. În cele ce urmează am selectat nu numai paginile care fac referire directă la posturi disponibile în județul Bistrița-Năsăud, ci și la cele care ar putea fi interesante și pentru cineva care locuiește în acest județ.Navigare printre joburi:  1  |
Indexat: 2012-01-26
NextGen Communications
Natura ofertei: Agent vânzări B2B Indicele de credibilitate
NextGen Communications, furnizor de servicii de Internet prin fibră optică, televiziune prin cablu coaxial și telefonie fixă VoIP, angajează în Bistrița un Agent vânzări B2B. Se oferă pachet salarial atractiv și comision din vânzările directe.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Bistrița Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-02-04
UPC Romania
Natura ofertei: Agent Vanzari Indicele de credibilitate

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra, care ofera servicii de televiziune prin cablu si prin satelit, internet de mare viteza si telefonie fixa digitala, angajeaza Agent Vanzari.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Bistrița Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-27
Provident Financial
Natura ofertei: Reprezentant Provident Indicele de credibilitate
Provident Financial, lider international in furnizarea de credite de consum, cu o traditie de peste 125 de ani si aproximativ patru milioane de clienti in toata lumea, firma cotata la Bursa din Londra din anul 1962 si una dintre cele mai performante 125 de companii din Marea Britanie, angajeaza Reprezentant Provident.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: nespecificat Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-07
Profi Rom Food
Natura ofertei: Receptioner marfa Indicele de credibilitate
Parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, Profi Rom Food, companie multinationala ce detine o retea de magazine alimentare de tip discount, angajeaza Receptioner marfa.
Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: Bistrița Viziteaza pagina »
Indexat: 2009-01-06
Avon Romania
Natura ofertei: Lideri Indicele de credibilitate

Avon Romania selecteaza Lideri, persoane responsabile cu selectarea si instruirea reprezentantilor de vanzari.

Limba anunțului / site-ului: Română
Orașul: nespecificat Viziteaza pagina »
Navigare printre joburi:  1  |
Prima pagina | FAQ | Adauga site | Calculator somaj | Publicitate pe acest site | Termeni de utilizare | Add link jobs | Web design: www.ksd.ro | © LS 2005
10
Rezumatul paginii: oferte de munca online pentru Bistrita, joburi din Bistrita, posturi vacante din Bistrita, oportunitati de angajare, best e jobs Bistrita, locuri de munca in Bistrita